The Zombies are comming!

KeleMan 2010.05.20. 20:13 Apple, iPad, iPhone, Játékok 2 hozzászólás 1 724

st0nE mester ismét alkotott, ezúttal zombis játékokat mutat be nekünk! Íme!

Mostanság megint újra népszerűek a zombik és a zombis játékok. Szerencsére a Apple online boltjában is szép számmal található zombis játékok. Ma ezek közül mazsolázunk!

Igaz hogy a Plants vs Zombies már egyszer szerepelt az oldalon de bátorkodtam újra elő szedni. Azóta szerintem sokan letöltöttétek és végig is toltátok eme gyöngyszemet! Akinek esetleg nem cseng ismerősen a Plants vs Zombies az itt olvashat róla bővebben. Az ipad tulajdonosok pedig örülhetnek, hiszen időközben kijött a Plants vs Zombies HD változata iPad-re is.

A Zombie Smash szintén zombis játék. Párhuzamot lehet húzni a PvsZ és a ZS között, hiszen itt is a házunkat kell megvédeni csak nem aranyos zöldségekkel és növényekkel, hanem az ujjunkkal! Az előbukkanó zombikat ugyanis az újunk segitségével tudjuk megragadni és elhajítani vagy földhöz vágni. Segítségünkre lesznek a játék folyamán különböző fegyverek és környezeti csapások, amiket a begyűjtött csillagokból tudunk fejleszteni. Kézi gránát, uzi, shoti, üllő, eső, meteor hullás hogy csak néhányat említsek. Nagyon tetszik a beépített slow motion cucc, ami az adott pályán az utolsó zombi kivégzésénél aktiválódik és egy gomb segítségével fényképet is készíthetsz, amit egyből a képeid közé ment le a program. 31 pályán keresztül hentelhetjük a zombikat, 3 féle nehézségi szinten illetve Endless módban, amolyan “éld túl ezt is” formában. Hard fokozaton bele lehet izzadni illetve lehet dobálni a telefont és persze “anyázni”. :) A játék ára 1,59€, szóval szerintem abszolút nem sok érte a 2 sajtburger ára.

Múlt hét kedden jelent meg a Monster Mayhem a Chillingo kiadásában is! Szintén szörnyes-zombis, azzal a különbséggel, hogy itt nem dobálni kell a szörnyecskéket, hanem késsel, baltával, pisztollyal vagy épp gránátokkal kell likvidálni őket. Mégpedig úgy, hogy rátappolunk illetve keresztül húzzuk az ujjunkat a képernyőn. Szintén egy nagyon szórakoztató játékról van szó, ami minőségben is ott van! Ez az árán is meglátszik sajnos, ha gyors vagy, akkor 1,59 euróért még letöltheted. Pár nap múlva viszont emelni fognak! 7 különböző epizód, epizódonként 6 pálya! Ha szereted a hasonló játékokat, akkor ne gondolkozz sokat, csak töltsd és told! :)

Következő zombis játékunk a Zombie Infection, na ez nagyot üt! :) Kinézetre és játék menetre gyakorlatilag egy Resident Evil (remélem nem kell bemutatni). A videót csekkold, magáért beszél. :) A játék nem éppen az olcsók közül való, 5,49 euró az ára, de hát ez van. Csak reménykedni lehet, hátha a Gameloft ingyenessé teszi még ha csak 2 órára is!

Persze ha már szó esett róla, ide tartozik a Resident Evil 4 is.

Jó kis zombis játék továbbá a Zombieville USA is, mely egy 2D-s lövöldözős játék. Tipikus agyament játék, nyomd a gombot, hogy folyjon a vér! :) Nem kell túlragozni!

És persze jöjjön egy kis bónusz is azoknak, akik FarmVille függők és még a zombikat is szeretik! Ez nem más, mint a ZombieFarm, amely egy tipikus időrabló játék, de amúgy teljesen ingyenes.

Ennyi lett volna mára! Jó töltögetést és jó hentelést kívánok nektek! Grááághhh!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. V8mark - 2010.05.20. 22:49

    Jó kis játékok már régebb óta játszom velük:)

  2. sziszi - 2010.12.01. 16:48

    nagyon jó és ha meg akarjátok nézni akkor készüljetek fel xd mert ki beleznek tieket mu ha ha ha haaaaa

Szólj hozzá Te is!