muBlip – Ritmus és memória egy játékban

KeleMan 2010.04.16. 19:09 Apple, iPhone, Játékok 2 hozzászólás 250

Egy rendkívül szórakoztató játékprogramot szeretnék bemutatni a mai nap nektek. Az ára ugyan 1,59€, de ez ne riasszon el senkit sem a vásárlástól. A játék rendkívül élvezetes, tulajdonképpen egy, a program által kreált ritmust kell megjegyezni és azt a helyes sorrendben visszaadni lehetőleg minél jobb ütemben. Vannak azonban különböző “pálya” elemek, kör, háromszög, egyéb felületek, stb. melyek mind másképp működnek.

A játék elején van egy oktató mód is, mely alapján nagyon könnyen el lehet sajátítani az alap lépéseket. A muBlip-et egyébként a legjobb fülessel játszani és használni, mert így érzékeljük legjobban az ütemet. Amikor elkezdtem vele játszani leginkább a C64-es programok jutottak eszembe, amelyben az ilyen 8bites zenék prüntyögtek, de a játék előrehaladtával folyamatosan állt össze a kép, mind egyre durvább ritmusok és akkordok jöttek ki, olyan riftekkel, hogy öröm volt hallgatni. Egyszóval kihagyhatatlan!

Hivatalos honlap: muBlip.com


Letöltés!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. V8mark - 2010.04.16. 23:19

    Jónak tünik meg is veszem:)

  2. Zsoboy - 2010.04.22. 14:51

    Nagyon jó játééék! Imádom! :)

Szólj hozzá Te is!