Lezárult a szavazás! Új szavazás indult!

KeleMan 2010.03.11. 10:52 Apple, iPad, iPhone, Szavazás 0 db 118

A mai nappal lezártam a második szavazásunkat is, melyben arról érdeklődtünk, hogy milyennek látjátok az új iPad-et. 28 db (33%) szavazat alapján az új iPad-el az Apple nagyot villantott, csillagos ötösre értékelitek. 18 db (21%) szavazat alapján viszont sokak sajnálják, hogy jó pár dolgot kihagyott az Apple a készülékből. Várhatóan ezt későbbi modellekben majd pótolják. Meglepő, de jól mutatja a kihagyott ziccereket is, hogy a szavazók 20%-a szerint nagyon gáz lett az iPad. 16%-a a voksolóknak jó osztályzattal illette míg 7% gondolkodik a vásárláson. Így vagy úgy 33+16 az 49, szóval a szavazók közel felének mindenképp tetszik az új iPad.

Mint talán már megszokhattátok, a szavazás lezárultával egy újabb szavazás is elindul. Ebben a hónapban arról kérdeznénk benneteket, hogy ki mennyit szokott áldozni a programokra általában. Tehát amennyiben egyáltalán az AppStore-ban vásárol valaki, akkor mennyi az a maximum összeg, amit egy programra hajlandó kifizetni.

Update #1: A Poll-R.hu megint rakoncátlankodik, estére megpróbálom feltenni az új szavazást.

Update #2: Poll-R ment a kukába. Helyette egy picit újítottunk! Mi a PollDaddy.com-ra szavaztunk! Eddig megfelelően működik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!