Lezárult a szavazás! Új szavazás indult!

KeleMan 2010.01.28. 13:27 Apple, iPad, Szavazás 2 hozzászólás 144

Lezárult az első szavazásunk, melyben arról érdeklődtünk, hogy milyen típusú iPhone készüléket használnak az oldalunkra látogató személyek. 40 db (37%) szavazat alapján az iPhone 3GS típusú készülék a legelterjedtebb, majd ezt követi a sima iPhone 3G 32 db (29%) szavazattal. A szavazók 15%-a tervezi a vásárlását valamilyen iPhone készüléknek, de meglepő mód 11%-a a voksolóknak nem használja a készüléket. Ellenben érkezett 6 db szavazat a sima iPhone (2G) készülékre is. Köszönjük szavazataitokat. Nyilván ezen szavazás nem minősül megbízhatónak, az oldal profiljából is kifolyólag, de reprezentatív adatként azért megállja a helyét.

A mai nappal új szavazást indítottunk. A tegnapi napon Steve Jobs bejelentette az iPad készüléket, amely igencsak megosztotta a véleményeteket. Egyesek éltették, az egekbe magasztalták, míg mások még másnak a botjával sem piszkálnák. Ti milyennek látjátok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Dani - 2010.01.29. 08:43

    Nem értem ezt a nagy felhajtást ezért az óriás-iphonért. Ugyan nagy apple és főleg iphone (3gs-em van 1 hónapja) rajongó vagyok, de ez az ipad egy rossz vicc. Előreláthatóan egy 200 ezer fölötti vételárért lehet majd kapni egy szerkezetet, aminek nincs usb-csatlakozója vagy bármilyen memóriakártya-slotja, nincs kamerája, tehát video-telefonálásra (skype) alkalmatlan, flasht nem tud kezelni, tehát a netezés is igencsak korlátozott. Az 1gigás processzorral meg el tudom képzelni, hogy milyen élmény lehet a játék. Azt is nagy bajnak tartom, hogy nem képes a multi-taskingra, azaz nem tud több alkalmazás egyszerre futni rajta. Kizártnak tartom, hogy Magyarországon találnak olyan embert, aki egy ilyenre hajlandó pénzt áldozni. De még Nyugaton is nehéz lesz erre vevőket találni. Amennyire nagy dobás volt Steve Jobbstól az ipod vagy az iphone, annyira nagy baki volt és lesz az ipad, óriásit fog ezen bukni az apple.

  2. i5 - 2013.04.03. 23:13

    hát manapság már nem így van. bejött, vették eddig az összes generációt sok millióan, és ez a szám remélem az elkövetkezendő években nőni fog.

Szólj hozzá Te is!