Dark Nebula – Episode One

KeleMan 2010.01.25. 18:02 iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Teszt 2 hozzászólás 133

A mai nap fedeztem fel ezt az ügyességi játékot a Store-ban! Gondoltam 0,79€-t megér, a grafika alapján legalábbis. Aztán elcsodálkoztam. Nagyon jó kis ügyességi játék! Grafika, hangok főleg a zene és irányítás is rendkívül jól sikerült. Csak egy gond van! Baromi rövid. Nyilván a címben szereplő Episode One utal arra, hogy sorozatnak szánják a készítők, de normál fokozaton egy óra alatt ki lehet végezni. A játékban egy golyót irányítunk, amellyel át kell verekedni magunkat az adott pályákon. Vannak gyorsasági és logikai pályák is, de nem nagyon dolgoztatja meg az agyat inkább csak arra kell figyelni, hogy le ne pottyanjunk.

Különböző lézerek, ágyúk, kapuk, stb. gátolják az utunkat, de ezeket ki lehet vagy kell kerülni, vagy kinyitni. Egy adott pályán vannak checkpointok is, amennyiben elveszíjük a golyót akkor ott folytathatjuk. E mellett “sárga kapszulákat” is lehet gyűjteni, melyek után extra életet kapunk. Az eredményeinket meg simán fel lehet tolni a FaceBook-ra is. Nagyon jó játék, de kár érte! Úgy érzem lehetett volna hosszabb is, ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki buszon, trolin, metrón pár perc erejéig elszórakozna vele.

Hivatalos oldal: 1337 Game Studios
Letöltés: Dark Nebula – Episode One

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. st0nE - 2010.01.26. 01:07

    Amugy ez a Game jó 2 hetig ingyenes volt akkor szedtem le:]]

    Nem ertem hogy akkor most miert vertek ra 0,79 Eurot:P

  2. KeleMan - 2010.01.26. 13:22

    Szia stonE! Közben én is láttam, hogy régebben, január elején ingyen is hozzá lehetett volna jutni. Ez már csak így működik az AppStore-ban. Van amikor emelik, csökkentik az árakat. Van olyan is, hogy ingyenessé teszik, aztán visszaemelik. Én a ConvertBot alkalmazáshoz jutottam hozzá anno ingyen. Az csak egy napig volt ingyenes. Aztán megemelték 1,59€-ra!

Szólj hozzá Te is!