A kezdetek, avagy újra itt az ihungary.hu

KeleMan 2009.12.22. 03:44 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 130

Megfeszített munkával, szűnni nem akaró kitartással és sok-sok segítséggel végre megszületett az új oldal. Helmével azon tanakodtunk, mitévők legyünk, hogy az iPhone megjelenésekor indult ihungary.hu oldal ismét a régi fényében tündököljön. Átgondoltunk nagyon sok mindent és arra a következtetésre jutottunk, hogy egy új dizájn mindenképp szükséges. Remélhetően mindenki legnagyobb megelégedésére szolgál majd.

E mellett több olyan közösségi funkciót is beépítettünk az oldalba, ami mára már az életünk mindennapi részévé vált. Gondolok itt az iPhoneHungary Twitter profiljára, mely a jobb felső sarokban a “little blue bird”-el is elérhető, valamint oldalt a legfrissebb hírek is listázásra kerülnek. De várható még a FaceBook és az iWiW profil integrálása is az oldalba. Újragondoltuk az oldal struktúráját is, így újra visszatér a Programajánló (régi nevén Top25), bár egy kicsit más köntösben. A legjobb felhasználói programokat is górcső alá vesszük majd egy-egy bensőségesebb teszt erejéig, valamint a Ti igényeitekhez mérten újra lesznek – várhatóan minden 2 hétben – szavazások is különböző témakörökben.

A fórumot még nem sikerült teljes mértékben implementálni az oldalba, de most az volt a cél, hogy még Karácsony és Újév előtt üzemképes legyen az oldal. Remélem sokaknak elnyeri tetszését a Hírlevél funkció is, mely jelen pillanatban kifogástalanul működik már. Minden hónapban az adott híreket, információkat, újdonságokat elküldjük a Hírlevél olvasóinak, persze csak annak, aki regisztrál. Javaslom érdemes megtenni, mert később az eljövendő Nyereményjátékokhoz ez lesz az egyik feltétel.

Sajnos – és talán ez a legszomorúbb – a másfél év alatt regisztrált több, mint 600 felhasználótól búcsúznunk kellett. Az adatbázisok néha összeférhetetlenek. Hála a WordPress 2.9-es verziójának azonban sokféle dolgot tudtunk megvalósítani és a későbbiekben is lesz még pár meglepetés. Fontos még tudni, hogy a WP-nek hála immár iPhone és iPod Touch készüléken is tökéletesen lehet olvasni az oldalt egy bővítménynek hála.

És ne feledjétek! Ha bármi jó kis hírt, infót, pletykát tudtok az iPhone világából, vagy akár egy-egy programot ajánlanátok, úgy kérlek benneteket használjátok a Kapcsolat menüpontot és osszátok meg velünk az új infókat, hogy másokat is tájékoztathassunk az újdonságokról! Nem szaporítanám tovább a szót, inkább kívánok Helme, JigSaw, IceMad és a magam nevében is jó böngészést az oldalhoz!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!