Kilenc hónapos lesz az Apple fejlesztői akadémiája

HusztiD 2016.07.12. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 223

app-store-ap

Januárban beszámoltunk, hogy új iOS fejlesztői központ nyílik Nápolyban, azonban mostantól hivatalossá vált az egész koncepció. Az eredeti elképzeléstől kicsit eltérően máshol nyitja meg kapuit a fejlesztői központ, méghozzá a Universitá di Napoli Federico II egyetemen.

A jelenlegi információk szerint az első tanévben 200 szerencsés vehet részt az Apple programjában. Az első félévben lesz az alapozás, ahol a tanulók megismerkedhetnek a programfejlesztéssel, míg a második szemeszterben már nem csak tervezni fognak, de a startup-ok üzemeltetéséről egyaránt tanulhatnak hasznos újdonságokat.

Maga a program októberben kezdődik és kilenc hónapon át fog  tartani. Jó hír, hogy a program ingyenes minden olasz és európai diák számára, így ha szerencsések vagytok, akár ti is részt vehettek benne. Persze ehhez túl kell esni egy tesztfelmérőn, valamint ha az sikerült, akkor egyúttal egy interjúra is szeretettel várnak.

Természetesen a kaliforniai vállalat itt még nem áll meg, ugyanis a hírek alapján a közeljövőben tovább terjesztik a programot, hogy minél szélesebb körben részt vehessenek a diákok. Arról, hogy ennél közelebb lesz-e nálunk még lehetőség, az egyelőre nem tudott, de reméljük a legjobbakat.

Bővebb információt itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!