Fellendítheti a jövőre érkező iPhone 17 széria az Apple eladásait

HusztiD 2024.08.15. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 50

Nagyjából egy hónap választ el minket az iPhone 16 hivatalos bejelentésétől, de a pletykák szerint az idei modellek nem fognak jelentős frissítéseket hozni az iPhone 15 szériához képest. Az iPhone eladások az utóbbi években lassultak, de Jeff Pu, iparági elemző bizakodó az iPhone 17 jövő évi értékesítéseivel kapcsolatban.

A befektetőknek szóló jelentésében Pu megerősíti az iPhone 16 és iPhone 17 modellekkel kapcsolatos várakozásokat. Az elemző megjegyzi, hogy az idei iPhone-ok “korlátozott specifikációs frissítéseket” kapnak, és a fő különbségek a Pro modellek némileg nagyobb kijelzőiben lesznek.

Az iPhone 16 és iPhone 16 Pro legfontosabb újításai közé tartozik a hátlapi kamera új elrendezése, amely lehetővé teszi a “Spatial Videos” rögzítését az Apple Vision Pro számára, az Akciógomb megjelenése, valamint az A18 chip és 8GB RAM lesz megtalálható az egész szériában. A Pro modellek nagyobb, 6,3 és 6,9 hüvelykes kijelzőkkel, Wi-Fi 7 támogatással és 5x optikai zoomos lencsével is rendelkeznek majd.

Míg az iPhone 16 nem tűnik különösebben vonzó frissítésnek, a jövő évi iPhone 17 széria jelentős újításokat hozhat, amelyek újra fellendíthetik az eladásokat. A tervezett újítások között szerepel a megújult dizájn, a 24 megapixeles előlapi kamera az egész szériában, valamint a 48 megapixeles periszkóp lencse az iPhone 17 Pro modellekben, amely még jobb optikai zoomot tesz lehetővé.

Az iPhone 17 Slim, vagy más néven iPhone 17 Air is érdekes lehetőségnek ígérkezik, amely a Plus modellt váltja fel, és a Pro és alapmodellek közé pozicionálja magát a piacon. Pu úgy véli, hogy az újdonság varázsa miatt sokan érdeklődnek majd a vékonyabb dizájnú iPhone 17 Slim iránt.

Természetesen még több mint egy év van hátra az iPhone 17 hivatalos bemutatásáig, így addig sok minden változhat, így kíváncsian várjuk a jövőbeli fejleményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!