Az iOS 18 alatt már zenehallgatás alatt is videózhatunk

HusztiD 2024.08.07. 09:55 iOS, iPhone 0 db 59

Az Apple egy apró, ám annál jelentősebb változtatást hajtott végre az iOS 18-ban, amely nagyban megkönnyíti a videózást. Korábban, amikor az iPhone-on elindítottuk a videókamerát, az azonnal leállította a zenelejátszást.

Néhány évvel ezelőtt az Apple bevezette azt a lehetőséget, hogy a kamera app fotózási módjában, ha hosszan nyomjuk a zárgombot, videót rögzíthetünk. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy a zenelejátszást ne szakítsa meg a videófelvétel, azonban ennek kárára a rögzített videó minősége elmaradt a dedikált videókamerával készítettektől.

Az iOS 18-tól kezdve azonban az iPhone képes úgy videót rögzíteni, hogy közben nem állítja le a zene, podcast vagy más lejátszott hang folyamatos lejátszását. Ez a funkció működik akár AirPods használatával, akár anélkül.

Ez a kis fejlesztés jelentős kényelmet biztosít azok számára, akik gyakran használnak iPhone-t videófelvételre, mialatt zenét hallgatnak. Így még inkább kihasználhatjuk készülékünk multimédiás képességeit, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötnünk a hangélményben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!