Hamarosan érkezik az AirPods Max 2

HusztiD 2024.08.28. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 36

Nyakunkon az Apple őszi termékbemutatója, és az iPhone 16 mellett egy régóta várt termék is bemutatkozhat: az AirPods Max 2. A hírek szerint az Apple valószínűleg a szeptemberi eseményen fogja leleplezni az új AirPods Max 2-t, amely számos izgalmas újítást hozhat a felhasználók számára.

Bár a jelenlegi AirPods Max prémium árcédulával rendelkezik, hiányoznak belőle azok a funkciók, amelyek az olcsóbb AirPods Pro 2-ben már megtalálhatók. Ez a helyzet változni fog az AirPods Max 2 érkezésével. Az új modell várhatóan a jelenlegi AirPods Pro 2-ben is megtalálható H2 chipet kapja meg, amely lehetővé teszi az olyan fejlett hangfunkciók használatát, mint az Adaptív Audio és a Beszélgetés Felismerés. Ezek a funkciók automatikusan igazodnak a környezethez és a beszédhez, javítva a felhasználói élményt.

Az AirPods Max 2 várhatóan USB-C töltőporttal fog érkezni, amely illeszkedik az Apple hosszú távú tervéhez, hogy egységes port szabványra váltson. Az új AirPods modellek közül ez lesz az egyik első, amelyik elhagyja a Lightning portot, és ezzel egy lépéssel közelebb kerülünk az álomhoz, hogy minden Apple eszköz USB-C porttal legyen felszerelve. Az AirPods Max 2 szintén új színekkel bővülhet, bár pontos részletek még nem ismertek, de várhatóan az Apple népszerű árnyalatait, mint például a Midnight és Starlight, látni fogjuk az új sorozatban.

Bár egyelőre csak spekuláció, de lehetséges, hogy az AirPods Max 2 egy új és egyben erősebb védőtokkal érkezik. Az eredeti Smart Case nem aratott nagy sikert a vásárlók körében, így az Apple most lehetőséget kap arra, hogy javítson ezen. Emellett kérdéses az is, hogy az új modell mennyibe fog kerülni. Az első generációs AirPods Max 549 dolláros ára magas volt, és azóta is több versenytárs jelent meg alacsonyabb árfekvésben. Remélhetőleg az Apple átgondolja az árazást, és egy kicsit alacsonyabb áron kínálja majd az új modellt.

Az AirPods Max 2 megjelenése régóta esedékes, hiszen az első generáció bemutatása óta négy év telt el, és a piac azóta sokat változott. Ha minden a várakozások szerint alakul, akkor a szeptemberi eseményen végre bemutathatják az új modellt, és a felhasználók egy korszerűbb, jobban felszerelt fejhallgatót kapnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!