Szeptember 10-én érkezik az iPhone 16, az Apple Watch Series 10 és az új AirPods

HusztiD 2024.08.26. 09:55 AirPods, Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 160

A Bloomberg szerint az Apple szeptember 10-én tartja őszi eseményét, ahol bemutatja az új iPhone 16 és iPhone 16 Pro modelleket, valamint az Apple Watch Series 10-et és az új generációs AirPods-okat.

Az iPhone 16 sorozat külsőre nagyrészt hasonlítani fog az iPhone 15 és iPhone 15 Pro modellekre, de egy új, kapacitív gomb kerül az oldalukra, amely fényképek és videók készítésére szolgál majd. Amennyiben az Apple tényleg követi a tervezett ütemtervet, az iPhone 16 szeptember 10-én kerül bemutatásra, és világszerte szeptember 20-tól lesz elérhető.

Az esemény dátumát az Apple még nem erősítette meg hivatalosan, de hagyományosan a szeptember második keddjén szokták bemutatni az új iPhone-okat. A Bloomberg értesülései alapján úgy tűnik, hogy az Apple idén is folytatja ezt a szokást. A sajtómeghívókat a következő napokban küldhetik ki.

Az iPhone 16 modellek új „Capture Button”-nal, továbbfejlesztett kijelzőkkel és kamerákkal érkeznek. Az Apple nagy hangsúlyt fektet az új A18 chipre is, amely erősebb feldolgozási képességekkel rendelkezik majd, támogatva az Apple Intelligence funkcióit. Az iPhone 16 Pro és Pro Max kijelzőmérete a korábbi modellekhez képest megnövekedhet, körülbelül 6,3 és 6,9 hüvelykre.

Az Apple Watch Series 10 sorozat is nagyobb kijelzőkkel debütálhat, esetleg az Ultra modell méretéhez közelítve. Az órák háza vékonyabb lesz, ami az Apple Watch történetének egyik legnagyobb frissítését jelentheti. Az új AirPods-ok pedig két új belépő szintű modellt kínálnak majd, amelyek először tartalmaznak zajszűrő funkciókat is.

Mark Gurman szerint az Apple emellett gőzerővel teszteli az új, M4 chipekkel szerelt Mac-eket is, de ezek valószínűleg később, valamikor még az idén kerülnek piacra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!