Mikor érkeznek az új AirPods modellek?

HusztiD 2024.07.22. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 76

Noha 2023-ban nem történt jelentős frissítés az AirPods termékcsaládban, az Apple idén nagy változásokra készül a hiresztelések szerint. Az egyik legfontosabb újítás a belépő szintű AirPods sorozat teljes átalakítása lesz 2024-ben.

A Bloomberg szakija, Mark Gurman jelentése szerint az Apple még idén kiadja a negyedik generációs AirPods-okat. Ezzel együtt az Apple idén megszünteti az AirPods 2 és AirPods 3 modelleket, ám helyettük két különböző AirPods 4 változattal helyettesíti őket.

Az új AirPods 4 modellek állítólag az AirPods 3 és az AirPods Pro dizájnjának keverékére hasonlítanak majd. Egyik AirPods 4 variáns sem rendelkezik cserélhető fülhegyekkel, mint az AirPods Pro, de mindkettő „javított illeszkedést” kínál majd. Az AirPods 4 két modellje közötti különbség az lesz, hogy a magasabb kategóriás modell zajszűréssel rendelkezik, míg az alacsonyabb kategóriás modell nem.

Mindkét AirPods 4 verzió új töltőtokkal kerül a boltok polcaira, amely USB-C csatlakozással tölthető. A magasabb kategóriás AirPods 4 töltőtokja beépített hangszórókat is tartalmaz majd a Find My integráció javítása érdekében. Ha minden jól megy, elviekben szeptemberben az új iPhone családdal együtt mutatják be őket az almások.

Az AirPods Pro rajongói számára pedig a hírek szerint az Apple csak 2025-ben tervez frissítést, ami új dizájnt és új chipet fog tartalmazni, valamint számos új funkciót, beleértve az egészségügyi célú képességeket, mint például a hallás egészségével kapcsolatos funkciókat – de erre még várnunk kell.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!