Érkezőben lehet egy extrém sportokhoz tervezett Apple Watch

HusztiD 2021.03.30. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 195

Az Apple eredileg 2015-ben mutatta be a legelső okosóráját, melyet azóta évente frissítenek. Elviekben idén várhatunk egy nagyobb dobást a kaliforniaiak részéről, hiszen bemutathatnak egy olyan modellt, amelyet extrém sportokhoz terveznek.

A Bloomberg értesülései alapján az almások akár még az idei évben piacra dobhatnak majd a hetedig generációs óra mellett egy újat, amely más tokozást kap, mint az eddigiek. Lényegében egy olyasmi kivitelre kell számítani, mint a Casio G-Shock órái, melyeket extrémebb körülményekhez terveztek.

Elviekben a kaliforniaiak gondolnak azon felhasználókra is, akik extrémebb sportot űznek, így szükségük van egy sokkal strapabíróbb órára. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy milyen egyéb funkciókat kaphat a készülék. Mi arra gondolunk, hogy ugyanazt tudja majd az új óra, mint a csúcsmodell, csupán sokkal jobb, erősebb kivitelben lesz elérhető.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre csak pletykák, a hivatalos bejelentésig meg nagyjából öt hónap van hátra. Ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő az almások idén ősszel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!