Még idén is online tartja meg a WWDC konferenciáját az Apple?

HusztiD 2022.01.11. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 104

Az Apple legelsőnek két éve júniusban, a WWDC ’19 eventtel váltott át teljesen az online konferenciákra, melyeket egyre hangulatosabbra készítenek el. Azóta az összes eseményüket előre felveszik, majd ezeket sugározzák le a bejelentett időben.

Nem csak az Apple, hanem a többi nagyvállalat is az online térbe tért át, azonban a január elején megrendezett CES most két év után először tért vissza a fizikálisan megrendezett eseményhez. Talán rosszul tették a szervezők, ugyanis a rendezvényre nagyon kevés ember látogatott el az elmúlt napok folyamán.

Mivel a legtöbb nagyvállalat hónapokkal előre leszervezi a konferenciáit, így felmerült a kérdés, hogy mi lesz ezúttal? A június folyamán megrendezésre kerülő E3 is személyesen lett volna megrendezve, de nem olyan rég bejelentették, hogy mégis visszatérnek az online színtérhez a pandémia miatt. Viszont egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az Apple-lel.

Világszerte terjed az Omicron, így feltehetően az Apple idén is amellett dönt, hogy online rendezik meg az egyik legnagyobb eseményüket, a WWDC ’22 konferenciát. Egy az, hogy így biztonságosabbnak fogják megítélni, míg másik, hogy egy sokkal hangulatosabb show-t tudnak az új rendszereik köré felépíteni.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi mellett döntenek a kaliforniaiak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!