Ígéretes újdonságokkal kerül idén piacra az AirPods Pro 2

HusztiD 2022.01.03. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 920

Az utóbbi évek folyamán mindig kaptunk egy-egy új AirPods-ot. A Pro széria 2019 októberében került piacra, majd egy évvel később, 2020 decemberében érkezett meg az AirPods Max, s végül az előző év utolsó negyedévében az újragondolt, harmadik generációs AirPods is tiszteletét tette.

Az ismert elemző, Ming-Chi Kuo nem olyan rég a második generációs AirPods Próról beszélt a szűkebb befeketetői körökben. Elviekben az Apple az idei év negyedik negyedévében dobja piaca az új fülest, amelynek újdonságai között az Apple Lossless (ALAC) formátum támogatása, az új dizájn és a hangot kiadó töltőtok (ha elhagynánk a tokot, arra az esetre) szerepelnek majd.

Az elemző számításai alapján igen optimista lehet az Apple, ugyanis az AirPods Pro 2-ből csak az idei évben 18-20 millió darabszámot adhatnak el.

Ne feledjük, hivatalos bejelentésre még sokat kell várni, így addig csak a különböző spekulációkról olvashatunk. Viszont ha az utóbbi évek tematikáira alapozunk, akkor idén is lesz új AirPods a piacon. Hogy ez a második generációs Pro lesz-e, vagy sem, az még a jövő titka.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!