Eddig az iPhone 13 az Apple legértékállóbb telefonja

HusztiD 2021.11.24. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 521

Az Apple bő két hónapja mutatta be, majd dobta piacra az iPhone 13 szériát, melynek kapcsán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mai napig is hiánytermék. Nem csoda, hiszen világszerte chiphiány van, amely az almások gyártási folyamatait is érinti.

A kaliforniai vállalat korábban felhívta a figyelmet, hogy aki új Apple terméket szeretne karácsonyra, az hetekkel előre rendelje meg, ugyanis másképp biztosan nem fogják tudni teljesíteni a megrendeléseket. Ezúttal viszont a SellCell elemzői nyilatkozták, hogy eddig az iPhone 13 a legértékállóbb telefon.

Mint tudjuk, mindig vesztenek értékükből a telefonok, azonban az Apple mindig ott van a csúcson, ha az értéket nézzük, hiszen arányaihoz képest sokkal jobb áron el lehet adni, mint a konkurens gyártók egyéb készülékeit. A szakemberek szerint pont a chiphiány miatt értékállóbbak jelenleg az új almás telefonok, mint eddig bármelyik iPhone, s emiatt a későbbiekben is jobban őrizheti az értékét.

Mondjuk jegyezzük meg azt is, hogy nem sok ember fogja egy-két hónap után eladni az újonnan vásárolt telefonját, de kíváncsian várjuk, hogy hosszabb távon, mikor már minden helyre áll, akkor hogyan tartja a korábbi modellekhez képest az iPhone 13 széria az értékét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!