Ígéretes újdonságokkal érkezik az új iMac Pro

HusztiD 2021.11.08. 12:55 Mac, Pletykák 0 db 185

Az egyik jól ismert szivárogtató, Dylandkt új információkat osztott meg azzal kapcsolatosan, hogy mit várhatunk az iMac Pro kapcsán az Apple-től. Mondhatjuk, hogy voltaképp azt, amire az új MacBook Pro modelleknél kaptunk.

Ha minden igaz, akkor az iMac Pro valamikor a következő év első felében kerül piacra. Ugyanúgy az M1 Pro és M1 Max adja majd a gép lelkét, ami mellett a kijelző Mini-LED technológiára épül és szintén támogatja a ProMotion funkciót, akárcsak a nem olyan rég bemutatott MacBook Pro széria.

Ha a dizájnról beszélünk, akkor ez nem lesz annyira színes, mint a jelenlegi iMac felhozatal, a küllem pedig sokkal inkább az Pro Display XDR-ra fog hajazni. A kijelzőt körülvevő káva fekete lesz, ellenben az új iMac széria fehérjével. Nem mellesleg az új iMac Prón is több port lesz, akárcsak a MacBook Prón, így HDMI és SD kártyaolvasó is helyt kap.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak pletykák, így érdemes ennek megfelelően kezelni a mostani híreket. Mi kíváncsian várjuk, hogy mit mutat be jövőre az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!