Továbbra is hűségesek az iPhone felhasználók

HusztiD 2021.11.05. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 820

Egyre elégedettebbek a mai felhasználók az adott okostelefonjaikkal, derült ki a CIRP legújabb felméréséből. Megszokhattuk, hogy az elemzőcsapat folyamatosan jelentkezik hasonló kimutatásokkal, azonban most, a legutóbbiból kiderült, hogy milyen az aktuális helyzet.

Az Apple hosszas éveken át vezeti az úgynevezett lojalitási listát, amely annyit jelent, hogy az almás felhasználók a leghűségesebbek, ha új készülék vásárlásáról esik szó. A legutóbbi felmérés adatai sajnos csak az amerikai piacot fedik le, de elmondható, hogy a harmadik negyedévben 90 százalékon állt a lojalitási ráta.

Ha az értékesítéseket nézzük, akkor az elmúlt három év folyamán az Apple tette ki az amerikai eladások 43 százalékát, míg a Samsung az Androidos eladások felét, ami, ha a teljes piacot nézzük, akkor a 31 százalékos megoszlást jelent a második helyen, míg harmadikon az LG áll 9 százalékkal.

Érdemes az alábbi grafikont is megvizsgálni, hiszen ebből is látszik, hogy mely márkákkal mennyire elégedettek az adott felhasználók. Az Apple toronymagasan, 90 százalékos elégedettségi indexszel vezette az elmúlt három évet, míg a többi márkánál kicsit másabb arányokat figyelhetünk meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!