Hatalmas változások előtt áll a 2022-es MacBook Air

HusztiD 2021.10.27. 12:55 Mac, Pletykák 0 db 259

Most, hogy az Apple bemutatta az új M1 Pro és M1 Max chipjeit az idei évi MacBook Pro szériával karöltve, a pletykák máris a következő évi MacBook Air-ről szólnak. Ezúttal a szóbeszédekkel az Apple berkein belül viszonylag jól ismert Dylan osztott meg pár érdekességet Twitteren.

Elviekben az új MacBook Air-t simán csak MacBook-nak hívja majd az Apple és a következő nyáron dobják piacra. Hasonló lesz a dizájn, mint a mostani MacBook Pro szériáé, itt is elérhető lesz a MagSafe töltőport, valamint egy előlapi kamerakivágás lesz, amelybe egy 1080p-s szenzor kerül.

A notebookhoz egy 30W-os adaptert csomagolhat az Apple, s egyelőre csak USB C portok lesznek rajta – ergo nem lesz SD kártyaolvasó sem. Ahogyan a mostani Air-ben, úgy ebben sem lesznek ventilátorok, illetve ugyanazon színekben lehet elérhető, mint a jelenlegi iMac széria – a kijelzőt körülvevő káva viszont nem fekete, hanem fehér lesz.

Végül pedig az új MacBook szíve-lelkét az új M2-es chip adja, melyet feltehetően ekkor mutat be az Apple, valamint a notebook indulóára egy parányit drágulni fog.

Ne feledjük, ezek csak pletykák, így nem érdemes semmit sem készpénznek venni. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkol elő jövőre az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!