Az iPhone 14 Pro modelljeinél már elköszönhetünk a kameraszigettől?

HusztiD 2021.10.06. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 838

Többször olvashattunk olyan pletykákat, melyek szerint az Apple a jövőben teljesen megszünteti az iPhone X óta használt kameraszigetét. Ming-Chi Kuo viszont újabb érdekességeket osztott meg, hogy szerinte mit várhatunk következő év folyamán a kaliforniai vállalattól.

Amennyiben igazak az elemző meglátásai, akkor az almások a következő évben az iPhone 14 Pro és Pro Max telefonjaiknál elköszönnek a kameraszigettől. Természetesen ugyanúgy jelen lesz a Face ID technológiája a telefonban, azonban a sziget helyett egy kisebb kamerakivágás lesz csupán a készülékeken.

Ezen felül arról is osztott érdekességeket az elemző, mely szerint a hátlapon egy 48 megapixeles szenzor egyaránt elérhető lesz, amivel sokkal jobb képeket készíthetünk. Nem utolsó sorban pedig a szakértő úgy hiszi, hogy az Apple következő év tavaszán dobja piacra az új iPhone SE-t, ami immáron 5G képes lesz.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak egy elemző meglátásai. Hogy valóban így lesz-e, vagy sem, az még a jövő titka, de egyelőre itt van nekünk az iPhone 13 széria, amit nem olyan rég mutattak be az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!