A magas kereslet és a gyártási problémák miatt hiány lehet az iPhone 13 Pro

HusztiD 2021.10.04. 12:55 iPhone 2 hozzászólás 1 611

Az Apple nem olyan rég dobta piacra az iPhone 13 szériát, s ahogyan várni lehetett, a kezdetben akadtak kisebb gondok. Például a Nikkei most arról számolt be, hogy gyártási nehézségek miatt képtelen az Apple megfelelő mennyiségű iPhone 13 Pro és Pro Maxot legyártani.

Elviekben a problémát a kameralencsében lévő egyik komponens okozza, hiszen a Vietnámban lévő gyárban egészségügyi problémák merültek fel – nem részletezte a cikk, hogy pontosan mi, de valószínű a covid üthette fel a fejét. Ezek mellett pedig a Pro szériára is nagyobb kereslet mutatkozik, mint várták, így esélyes, hogy egy darabig hiánycikk lesz az iPhone 13 Pro felhozatal.

Akik az elsők között vásárolnak, már megszokhatták, hogy egy-egy csúcs iPhone megjelenésekor mindig ez van, hogy olykor várni kell. Feltehetően a következő hetekben elhárítják a problémát, így zavartalanul, szinte várakozás nélkül tud bárki vásárolni az új készülékekből.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Haseo - 2021.11.04. 15:32

    Életem első iphoneját mire megszerezném készlethiány még 2-3 hétig legalább. (Media marktos eladó szerint….)

  2. Forsty0 - 2021.11.24. 18:39

    Én eddig androidos voltam.. De nagyon megtetszett az új iphone széria és mikor pint váltottam volna akkor van készlethiány. :) Na talán jövőre meglesz az új iphone telefonom :D

Szólj hozzá Te is!