Sokat kell még várni a kijelzőbe épített Touch ID-s, és az összecsukható iPhone modellekre

HusztiD 2021.10.01. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 117

Az utóbbi hónapok folyamán többször olvashattunk azzal kapcsolatosan, hogy az Apple jövőre piacra dobja a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval rendelkező iPhone modelleket, míg az összecsukható iPhone-ról már rég érkeztek hírek.

A méltán jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo ezúttal azt állítja, hogy aki az új Touch ID-s iPhone-ra vár, annak fölösleges a következő évben gondolkodnia, hiszen az Apple elviekben leghamarabb csak a 2023-as modelleknél vezeti ezt be. Hogy miért? Mert tovább tart a fejlesztés, mint gondolnánk, valamint az Apple egy tökéletes, nem pedig félkész technológiát szeretne bemutatni.

Az összecsukható, avagy hajlíthatós iPhone modellről is szót ejtett a szakértő. Ha minden jól megy, akkor ez a telefon csak 2024 őszén érkezhet, amivel ismételten megdobhatja eladásait a kaliforniai vállalat.

Ne feledjük, ezek jelenleg csak egy elemző meglátásai, s nem tudni, hogy mennyire van valóságalapja a mostani híreknek. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy milyen irányba megy el az Apple az elkövetkezendő évek folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!