Ugyanazt a processzort kapta az Apple Watch 7, mint az elődje

HusztiD 2021.09.16. 12:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 889

Az Apple kedd este mutatta be legújabb termékeit, melyek között ott volt a hetedik generációs okosóra. Sokan vártuk, hogy egy újabb dizájnt mutatnak be a kaliforniaiak, azonban erre nem került sor, de a prezentáción még csak arról sem beszéltek, hogy mennyivel lett gyorsabb az új készülék.

Teltek a napok, azóta pedig a tech körökben jól ismert fejlesztő, Steve Troughton-Smith megerősítette, hogy az Xcode legújabb verziójából derült ki, hogy az Apple Watch 7 ugyanazt a processzort kapta, mint elődje, magyarán az Apple S6 chipet. Ergo az új óra hardveresen megegyezik az elődjével, hisz ugyanaz a CPU hajtja.

Egyes feltevések szerint az Apple most mutatta volna be az új dizájnt az Apple Watch esetében, azonban az utolsó pillanatban valami rosszul sülhetett el. Dizájnváltást terveztek csak, ami elég nagy húzóerő lett volna a felhasználók számára, de így csak egy kicsivel nagyobb kijelzővel szerelt okosórát dobtak piacra.

Ha mindez igaz, hogy az utolsó pillanatban módosítottak az almások, akkor viszont jó hír lehet az, hogy jövőre nem csak újabb dizájnt kap az óra, viszont egy sokkal jobb processzor is bemutatkozhat egyben. Egyelőre még messze vagyunk a nyolcadik generációs óráktól, de kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak majd elő az almások.

Ti mit gondoltok eddig az Apple Watch 7-ről?

Figyelem! Kiemelt ajánlattal vár egész szeptemberben az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!