California streaming – az Apple kiküldte hivatalos meghívóit a szeptemberi iPhone 13 médiaeseményre

HusztiD 2021.09.08. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek California streaming – az Apple kiküldte hivatalos meghívóit a szeptemberi iPhone 13 médiaeseményre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 939

Ahogyan az utóbbi hetekben az pletykaszinten felmerült, úgy küldte ki az Apple a szeptemberi médiaeseményre a meghívóit, amely magyar idő szerint jövő hét kedden, vagyis 14-én este 19 órakor veszi kezdetét. Maga az invitáció egyelőre nem sejtet sokat, de ahogyan azt várhattuk, a médiaesemény teljesen online lesz.

Mire számíthatunk? Pletykaszinten köztudott, hogy a médiaeseményen a legnagyobb hangsúlyt az almások új okostelefonjai, az iPhone 13 modelljei kapják. Ezen felül esélyes, hogy leleplezik az új Apple Watch szériát, illetve az AirPods 3-at egyaránt.

Ne feledjétek, kicsivel kevesebb, mint egy hét múlva hivatalosan kiderül minden. Maradjatok velünk, ugyanis ahogyan megszokhattátok, az event után tartalmas összefoglalóval jelentkezünk, ahol összeszedjük, hogy milyen aktuális újdonságokat mutatnak be az almások.

Ti milyen új terméket vártok leginkább?

Figyelem! Kiemelt ajánlattal vár egész szeptemberben az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!