Ezek lesznek az Apple Watch következő fő fókuszterületei

HusztiD 2021.09.03. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 289

Ha kicsit visszatekintünk a múltba, akkor tudjuk jól, hogy az almások számos hasznos funkciót mutattak be az elmúlt évek folyamán az újabb Apple Watch modelljeikben. A fejlesztés természetesen nem áll meg, a Wall Street Journal pedig érdekes információkkal szolgált, hogy mik lehetnek a következő órák újdonságai.

Elviekben a hamarosan bemutatásra kerülő hetedik generációs Apple Watch szériában ezek még nem debütálnak, de esélyes, hogy más az azt követő modellekben igen. Ha minden igaz, akkor most a finomhangolásra megy rá az Apple, s fejleszti a már meglévő funkciókat.

Ha minden jól megy, akkor a nyolcadik generációs órában már bemutatkozik a régóta várt vérnyomásmérés funkció, ami mellett fejlettebb alvás monitorozás is szerepet kap. Ez utóbbit már most is bemutathatná a kaliforniai vállalat, de egyelőre szeretnék optimalizálni, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon, hiszen képes eléggé megcsapolni az üzemidőt. Ezen felül még vércukorszint és testhőmérséklet mérésére számíthatunk a jövőbeli Apple Watch modelleket érintően.

Ne feledjük, ezek csak pletykák. Hogy ezek lesznek-e a következő egy-két évben az újdonságai az okosórának, az sok mindentől függ majd. Felteheteően ezek lesznek a következő logikus újítások, hiszen az elmúlt évek folyamán már nem egyszer olvashattunk ezekről. Mi első körben kíváncsian várjuk a hetedik generációs órákat, ezt követően pedig , hogy milyen irányba mennek el a fejlesztések.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!