Csupán apróbb újdonságokra számíthatunk az iPhone 13 széria kapcsán

HusztiD 2021.06.24. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 640

Ha minden jól megy, akkor az Apple kicsivel kevesebb, mint három hónap múlva mutatja be aktuális csúcskészülékeit, az iPhone 13 szériát. Az elmúlt években mindig szeptember első felében került sor a leleplezésre, ami alól egyedüli kivétel a tavalyi év volt, hiszen a pandémia kicsit keresztbe húzta az almások számításait.

A TrendForce elemzői szerint az iPhone 13 széria kapcsán nem igazán számíthatunk vajmi sok újdonságra. Voltaképp a különböző modellek ugyanolyan tárkapacítással lesznek elérhetőek, mint jelenleg az iPhone 12 felhozatalai, valamint az árak is változatlanok maradnak.

Egyedüli szembetűnő változás az előlapi kameraszigetnél fog jelentkezni, amely kisebb lesz, mint amelyet jelenleg használ az Apple. Természetesen a kamerákon is csiszolnak az almások, de itt is kisebb változásokra, javulásokra számíthatunk.

A TrendForce szerint mondhatjuk azt is, hogy ez igazából még nem az iPhone 13 lesz, hanem az iPhone 12s széria, hiszen inkább a már meglévő dolgok csiszolására fókuszálnak majd a kaliforniaiak.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gyurma - 2021.06.26. 12:42

    “Egyedüli szembetűnő változás az előlapi kameraszigetnél fog jelentkezni, amely kisebb lesz, mint amelyet jelenleg használ az Apple.”

    Ez már elég nagy változás ,iPhone X megjelenése óta nézzük ugyanazt a kijelzőt ,és az nem ma volt. :)

Szólj hozzá Te is!