Év végén érkezik az új M1X chippel szerelt MacBook Pro

HusztiD 2021.06.22. 12:55 Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 181

Egy ideje olvashatunk a még bejelentés előtt álló új MacBook Pro szériáról, amely nem csak egy kicsivel újabb formatervet kaphat majd, hanem egy feltúrbózott processzort. Mint tudjuk, a jelenlegi sajátprocesszoros Mac-eknél az M1 chipet használja az Apple, azonban a következő szériákban ennek az erősebb változatára, az M1X-re számíthatunk.

Tudjuk, hogy a kaliforniaiak nagyot robbantottak az M1-gyel, hiszen nem csak, hogy gyorsabbak lettek a gépeik, de ugyanakkor az üzemidő is látványosan megnőtt, hiszen kevesebbet fogyaszt. Az M1X lényegében a mezei M1-nek lesz a felturbózott változata, így több Thunderbolt csatornát támogat majd, ami mellett több CPU és GPU mag lesz benne megtalálható.

A Dylandkt Twitter felhasználó korábban számos Apple termékről szivárogtatott, az utóbbi időben pedig bejöttek a jóslatai. Ezúttal azt állítja, hogy az almások az idei év végén, egészen pontosan október utolsó napjaiban, vagy november elején mutatják be az új MacBook Pro szériát az új Mac Mini-vel együtt.

Amennyiben igazak a mostani hírek, akkor az ezt követő napokban érkezhet majd az új széria. Valószínűleg az Apple nem szentel erre külön médiaeseményt, így arra számíthatunk, hogy egy sajtóközlemény berkein belül mutatják be az új laptopokat.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket az új MacBook Pro széria kapcsán.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!