Lényegesen megnövelheti az iPhone 13 szériának akkumlátorait az Apple

HusztiD 2021.06.09. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 421

Az Apple-t illetően megszokhattuk az utóbbi évek folyamán, hogy viszonylag kisebb mértékben növelik a telefonjaik akkumlátorainak a tárkapacítását, azonban ennek ellenére sikerül egyre jobb és jobb üzemidőt biztosítaniuk az újabb, energiatakarékosabb chipjeiknek és technológiáiknak köszönhetően.

A jól ismert Twitter felhasználó és egyben viszonylag megbízható szivárogtató, a L0vetodream számolt be arról, hogy milyen kapacítású aksik kaphatnak helyet az ősszel megjelenő telefonokban. Amennyiben megfelelőek a mostani információi, akkor az alábbiakra számíthatunk:

  • iPhone 13 Mini – 2 406 mAh (8 százalékos növekedés)
  • iPhone 13 és iPhone 13 Pro – 2 815 mAh (9,9 százalékos növekedés)
  • iPhone 13 Pro Max – 4 352 mAh (18 százalékos növekedés)

Amint látjuk, az iPhone 13, 13 Mini és 13 Pro kapcsán kisebb mértékű növekedésre számíthatunk, azonban az iPhone 13 Pro Maxot illetően már közel egyötödével lehet több a kapacítás, mint a jelenleg piacon lévő elődjében.

Ugyan nem feltétlen az számít, hogy mekkora aksikat kapnak a telefonok, hanem az is, hogy milyen technológiákat pakol az új telefonjaikba az Apple, amivel a jelenlegi készülékeikhez képest egy sokkalta energiatakarékosabb működést tudnak kisajtolni.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!