Felturbózott M1X chipet kap az új MacBook Pro

HusztiD 2021.05.26. 09:55 Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 251

Tudjuk jól, hogy az Apple előző év végén frissítette a MacBook Air és Pro szériát, ám utóbbiból csak a 13-as modellt. Egy ideje olvashatunk különféle pletykákat, hogy milyenek lesznek az új laptopok, azonban ha igazak a Bloomberg értesülései, akkor egy-két új infó most kiderült.

A legfontosabb, hogy az új, a 2021-es MacBook Pro felhozatalnál az Apple immáron az M1X chipet fogja használni. Elviekben ugyanaz lesz az M1X, mint a jelenleg piacon lévő M1, ergo ugyanannyi magot kap, azonban nagyobb órajelen ketyegnek majd, hogy jobb teljesítményt biztosítsanak. Elviekben az M2 chip csak a következő évben debütáló MacBook Air modelleknél fog bemutatkozni.

Felmerült az is, hogy némileg frissül a dizájn az új MacBook Prót illetően, akárcsak az iMac-nél. Elviekben az Apple a kijelző alatt lévő MacBook Pro feliratot teljesen elhagyja, így szintén egy blank, letisztult felületet kapunk.

Arról sajnos nem szólnak a jelenlegi hírek, hogy mikor érkeznek az új MacBook Pro modellek. Korábbi pletykák alapján valamikor az idei év második felében esélyes a megjelenésük, így mi nem lennénk meglepve, ha az új iPhone 13 szériát követően dobná azokat piacra az Apple.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!