Egy frissítés segítségével a szoba páratartalmát és hőmérsékletét is megmondhatja a HomePod Mini

HusztiD 2021.03.31. 12:55 HomePod Egy frissítés segítségével a szoba páratartalmát és hőmérsékletét is megmondhatja a HomePod Mini bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 420

Az Apple ugyan az elmúlt napok folyamán jelentette be, hogy végleg kaszálja az eredeti HomePod-ot, azonban most, napokkal később a Bloomberg számolt be egy nagyon érdekes dologról. Lehetséges, hogy a közeljövőben a szoba páratartalmát és hőmérsékletét is mérheti majd az új HomePod Mini.

Elviekben magában a hangszóróban van egy kisebb titkos szenzor, amely pont ezt a célt szolgálja, hogy megállapítsa az adott hőmérsékletet és páratartalmat. Az oldal értesülései szerint az Apple valamikor a közeljövőben kiadhat egy olyan új frissítést a HomePod Minihez, amivel az képes lesz megmondani az aktuális hőmérsékletet.

Egyelőre bizarnak hangzik, ugyanis az almások erről korábban nem ejtettek egy szót sem, így kíváncsian várjuk, hogy végül igazak lesznek-e a mostani hírek. Mondjuk egyelőre mi magyarok annak is örülnénk, ha idehaza hivatalosan is kapható lenne az okoshangszóró.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!