Áprilisban érkezhet az új iPad Pro széria, amely immáron Thunderbolt portot kaphat

HusztiD 2021.03.22. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 524

Az utóbbi évek folyamán jóformán megszokhattuk, hogy minden tavasszal kapunk valami újat az Apple-től. Általában új iPad modellekre számíthatunk, s ha igazak a Bloomberg legutóbbi információi, akkor ezúttal nagyobb változásokra készülhetünk.

Az oldal információi nem említik, hogy az Apple a közeljövőben tartana-e bármilyen médiaeseményt, ahol új termékeket mutatnának be a vezetők. Azt viszont lehozták, hogy áprilisban érkezhet az új iPad Pro és iPad Mini széria. Ha így lesz, akkor feltehetően csaj egy sajtóközlemény berkein belül mutatják be ezeket a kaliforniaiak.

Ami vérdekes, hogy az oldal szerint az iPad Pro szériánál az Apple kinyírja az USB C portot. Elviekben ennek helyét a régóta használt Thunderbolt váltja fel. A probléma a jelenlegi USB C szabvánnyal, hogy némileg korlátozott funkciókra képes, míg a Thunderbolt által például több külső monitort is csatlakoztathatunk.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre pletykák, hivatalos csak akkor lesz minden, ha az Apple tényleg bemutatja ezen termékeit. Kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetést tartogatnak a kaliforniaiak a tarsolyukban, de ha minden jól megy, ezt hamarosan úgyis megtudjuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Hiba - 2021.03.23. 05:58

    Az alkalmazás állandóan összeomlik és kilép már több napja

Szólj hozzá Te is!