Az Apple kinyírta a HomePod-ot; csúszik az AirPods 3 megjelenése – mi történt a héten?

HusztiD 2021.03.20. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 173

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

Hivatalos: az Apple kaszálta az eredeti HomePod-ot

Az Apple három évvel ezelőtt adta ki az eredeti HomePod-ot, mely hivatalosan a magyar piacra a mai napig nem jutott el. Nem olyan régen viszont egy rossz hírt közöltek a TechCrunch részére, amely alapján elkaszálták az eredeti HomePod-ot.

homepod_display_full.jpg.og_

Bővebben itt.

Őszre csúszik az AirPods 3 megjelenése

Az utóbbi napokban olvashattunk már a harmadik generációs AirPods-ról, hiszen idézőjelesen láthattuk, hogy hogyan néz majd ki az új füles. Eddig arról szóltak a szóbeszédek, hogy most, tavasszal dobja piacra az Apple, azonban a legújabb információk szerint valamikor csak ősszel érkezhet.

AirPods-2-hero

Bővebben itt.

Leghamarabb csupán jövőre érkezhetnek az OLED kijelzős iPad Pro és MacBook Pro modellek?

Az Apple elsőnek az Apple Watch-ban, majd a 2017-ben megjelent iPhone X-ben alkalmazta az OLED kijelzőt, s mondhatni azóta várjuk, hogy ezt a technológiát kapják meg a többi termékeik. A DigiTimes legutóbbi beszámolója szerint erre legalább 2022-ig kell várnunk.

macbook-pro-w-touch-bar

Bővebben itt.

További érdekességek

Mondhatjuk, hogy rövid volt az elmúlt hetünk, azonban az Apple újabb bétákat adott ki, ami után egy remek iPhone 12 videót láthattunk, hogy az miképp állja a konyhai megpróbáltatásokat. Ha pedig már videók, akkor azt is megcsodálhattuk, hogy miképp szúrta az Intel hátba az Apple-t.

Ezek voltak a 2021-es év tizenegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!