Elviekben ezeket az újdonságokat várhatjuk az iPhone 13 szériától

HusztiD 2021.03.10. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 641

iphone-12-vs-iphone-12-mini

Ha minden jól megy, akkor még egy jó fél évünk van hátra, mire az Apple hivatalosan bemutathatja az iPhone 13 szériát. Ahogyan megszokhattuk, a bemutató előtt jóval elkezdtek szállingózni az információk azzal kapcsolatosan, hogy voltaképp milyenek lehetnek az új okostelefonok.

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo számolt be arról, hogy voltaképp mit várhatunk. Az egész széria kapcsán elmondható lesz, hogy az Apple csökkent az előlapi kamerakivágás méretén, így egy valamennyivel kisebb szigetecskét kapunk, amelyben ugyanaz a TrueDepth kamerarendszer lesz megtalálható, mint a mostaniakban.

Ha a Pro modellekről beszélünk, akkor elviekben bemutatkozik a már régóta várt ProMotion kijelző, amely elsőnek az iPad Pro szériában debütált. Voltaképp ez teszi lehetővé a 120Hz-es képfrissítést, amire mondhatjuk, hogy immáron évek óta várunk a kaliforniai vállalattól.

Nem utolsó sorban pedig az Apple továbbra is piacon hagyja az 5,4 colos formatervet az iPhone 13 Minivel. Mint tudjuk, az iPhone 12 Minivel egyáltalán nem olyan eladásokat produkáltak az almások, mint várták, azonban a hozzáértő úgy véli, hogy még van jövője ennek a formának, így továbbra is piacon tartják.

Ne feledjük, ezek még nagyon kezdetleges információk, így érdemes ennek megfelelően kezelni azokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Edc - 2021.03.10. 11:19

    Fluxuskondenzator lesz benne?

  2. janika61 - 2021.03.10. 20:24

    Bose Bang Olufsen vagy Harman Kardon kellene màr règòta,a 450 euros Xiaomi_ba Harman zakatol,mi iPhone 12 pro 1120 eu csak kamillàzunk,hogy mikor lesz màr àtütès !!

Szólj hozzá Te is!