Csendben kinyírja az iMac Pro szériát az Apple?

HusztiD 2021.03.09. 12:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 133

new_2017_imac-pro_full.jpg.og_

Az Apple eredetileg 2017 folyamán dobta piacra a Pro szériás iMac modelljeit, melyek nem csak, hogy drágábbak, de gyorsabbak is voltak, mint az alapmodellek, hisz a professzionális felhasználókat célozták meg vele. Úgy tűnik, hogy a kaliforniaiak most csendben kinyírják a Pro szériát, de a miértek egyelőre nem ismertek.

A vállalat amerikai aloldalain nem igazán lehet kapni az alap iMac Prón kívül semmit, csak azokban a régiókban, ahol még vannak a felsőbb kategóriás gépekből. Az elmúlt napok folyamán ki is fogyott, majd újra elérhető volt, most pedig újra kifutottak. Magyarországon jelenleg csak az alapmodellt lehet megvásárolni kicsivel több, mint 2 milliós áron, amire 2-3 hét szállítási időt ígérnek.

Egyelőre nem tudni a miértekről, de ha tippelni kellene, akkor valószínű nem nyírja ki teljesen az Apple a Pro szériát, sokkal inkább vár, míg itt is bemutatják a saját ARM processzoros megoldásaikat. Aki egy ilyen masinát tervezett vásárolni, annak mindenféleképpen érdemes lehet most várnia, hiszen nem lennénk meglepve, ha hamarosan újabb iMac Pro sorozatot villantanának az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!