Baj lehet az új Mac-ek SSD-jével; továbbra is az Apple a legrelevánsabb márka – mi történt a héten?

HusztiD 2021.03.06. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 126

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Folding-iPhone-with-Apple-Pencil-support-rumor

Baj lehet az M1 chippel rendelkező Mac-ek SSD-jével

Az Apple tavaly ősszel dobta piacra az első M1-es chippel szerelt MacBook és Mac Mini modelljeit, melyekben immáron búcsút vettek az Inteltől. Az elsődleges tesztek nagyon jók voltak, azonban most eléggé érdekes dologról számolnak be páran.

Screen-Shot-2020-11-10-at-13.23.25-PM

Bővebben itt.

Idén is az Apple a legrelevánsabb márka

Méghozzá nem csak idén, hanem immáron hatodik egymást követő alkalommal az Apple a legintimebb márka a Prophet szerint. A cégnek kevés, összesen 13 ezer amerikai felhasználót sikerült megkérdeznie, akik 228 brand közül választották ki a legrelevánsabbakat.

apple-november-event

Bővebben itt.

Jót tett az eladásoknak, hogy később dobta piacra az iPhone 12 szériát az Apple

A jól ismert Counterpoint Research elemzőcsapata szerint nagyon jótt tett az eladásoknak az, hogy az Apple csúsztatott az iPhone 12 széria piacra dobásával. Főleg akkor igaz ez, ha az európai eladásokat nézzük, ahol a 2019-es évhez képest 14 százalékkal estek vissza tavaly az összesített eladások.

iphone-12-blue-aluminum

Bővebben itt.

További érdekességek

A héten kiderült, hogy immáron eléggé jó az iOS 14 elterjedtsége, hiszen ötből négy készüléken fut, ami után megtudhattuk, hogy milyen új bevonatot kaphatnak a MacBook Pro modellek. Ha minden jól megy, akkor az iPhone 13 Pro 1TB-os háttértárral is elérhető lesz, valamint két év múlva érkezhet az első hajtogathatós iPhone.

Ezek voltak a 2021-es év kilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!