Ezek voltak a legjövedelemezőbb appok 2020-ban; hamarosan gyártja első okosszemüvegét az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2021.02.20. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 81

Ismételten eltelt egy hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

How-Apples-VRAR-headset-might-look

Ezek voltak a 2020-as év legjövedelmezőbb előfizetéses modellen alapuló alkalmazásai

Az utóbbi hetekben több érdekes kimutatásról olvashattunk, melyekben sorra derültek ki, hogy mik voltak a terndek az előző év folyamán. A Sensor Tower csapata ezúttal egy kicsit másabb szemszögből közelítette meg a dolgokat, hiszen arra voltak kíváncsiak, hogy melyek voltak iOS-en a legjövedelmezőbb alkalmazások.

app-store-hero

Bővebben itt.

A TSMC is besegít az Apple első okosszemüvegének gyártásába

Jó ideje olvashatunk már arról, hogy az Apple hamarosan beszáll az AR képes headset-ek és az okosszemüvegek világába. Korábbi információk szerint elsőnek a headset-et dobhatják piacra, majd utána nem sokkal érkezhet az első szemüveg, amely szintén a kiterjesztett valóságbéli funkciókra gyúr rá.

arglassesyay

Bővebben itt.

2023-ban érkezhet az első hajtogathatós és Apple Pencil támogatott iPhone

Nem ez az első eset, hogy egy hajtogatható iPhone-ról szólnak a hírek, hiszen az elmúlt években megannyiról olvashattunk már. Időközben több gyártó is bemutatta saját modelljeit, hogy miképp képzeli el a hajtogathatós okostelefonok világát, azonban egyelőre senki sem mutatott be maradandót.

Folding-iPhone-with-Apple-Pencil-support-rumor

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején koncepcióképeken láthattuk, hogy milyen lehet az Apple első kiterjesztett valóságon alapulú headset-e, amely után nem sokkal azt is megpillanthattuk, hogy milyen lehet az iPhone 13 állandóan éber kijelzője. A napokban megjelent a watchOS 7.3.1 az Apple Watch 5 és SE felhasználói számára, valamint újabb béták is érkeztek a fejlesztők részére.

Ezek voltak a 2021-es év hetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!