Soha ennyien nem váltottak telefonra, mint az iPhone 12-re

HusztiD 2021.01.29. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 735

iphone-12-pro-gold

Az Apple magyar idő szerint szerda este tartotta meg legutóbbi pénzügyi konferenciáját, ahol arról számoltak be, hogy hogyan teljesítettek az előző év októberétől decemberéig tartó időszakban. Ahogyan szó esett róla, nagyon jól zárták az időszakot, hiszen eddig soha nem látott rekordot könyvelhettek el maguknak.

Az eseményt követően pedig maga Tim Cook osztott meg egy kisebb érdekességet az iPhone eladások kapcsán. Sajnos ahogyan az utóbbi két évben megszokhattuk, a CEO nem árulta el, hogy hány millió telefont értékesítettek, de azt megjegyezte, hogy az iPhone 12 széria iránt nagy érdeklődést mutatnak a felhasználók.

Tim úgy fogalmazott, hogy az Androidról és a korábbi iPhone modellekről váltók éves szinten nagyobb rátát mutatnak, mint eddig. Voltaképp ebben a negyedévben látták az eddigi legnagyobb ugrást, de az sajnos nem derült ki, hogy nagyjából milyen mértékkel lehet számolni.

Nagyon érdekes egyébként az, ahogyan az Apple zárt, hiszen ha csak a bevételt nézzük, akkor 20 milliárd dollárral tettek nagyobb tételre szert, s ez alapján feltehetően nagy volt a kereslet az új iPhone 12 szériára egyaránt. Hamarosan úgyis érkeznek különböző elemzések, így nagyjából az is kiderül majd, hogy hány telefont értékesíthettek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!