Jony Ive lehet a Ferrari fejese; ezek voltak 2020 legjobb alkalmazásai – mi történt a héten?

HusztiD 2020.12.19. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 122

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Siri-iOS-14

Jony Ive lehet a Ferrari új CEO-ja

A Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri váratlanul mondott le posztjáról az elmúlt napok folyamán, így a vállalatnál felmerült a dilemma, hogy ki lesz az ő méltó utódja. Jelenleg házon belül John Elkann vezeti az autógyártót addig, ameddig nem sikerült Louis megfelelő utódját megtalálni.

LFW SS2013: Burberry Prorsum Front Row

Bővebben itt.

Ezek voltak a 2020-as év legtöbbet letöltött és legjövedelmezőbb alkalmazásai

Az Apple december elején osztotta meg a nagyérdeművel, hogy melyek voltak az idei év legjobb alkalmazásai. Az App Annie elemzőcsapata azt vizsgálta meg, hogy mely appok és játékok voltak a legnépszerűbbek az elmúlt szűk egy év során, januártól novemberig. A statisztikában az App Store, valamint a Google Play adatai szerepelnek.

appledeveloper

Bővebben itt.

Az Apple kiadta az iOS 14.3, iOS 12.5, iPadOS 14.3, macOS Big Sur 11.1, watchOS 7.2 és a tvOS 14.3 verzióit

Várható volt már a napokban, hogy az Apple kiadja legújabb szoftvereit, az iOS 14.3, iOS 12.5, iPadOS 14.3, watchOS 7.2 és a tvOS 14.3-t, amire a kedd esti órákban sor került. Fontos megjegyezni, hogy az iOS 12.5 azon készülékekre érkezett, melyek már az iOS 13-at sem támogatják. Számos újdonságot tartalmaznak az új rendszerek, így nézzük, hogy mire számíthatunk ezúttal.

Apple_HomePod-mini-iPad-iPhone-applewatch-airpods_intercom

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy az Apple négy éven át dolgozott a nem olyan régen piacra dobott AirPods Maxon, majd jött a hír, hogy nyomásérzékeny Touch Bar-t kaphatnak a jövőbeli MacBook Pro modellek. Az utóbbi negyedévben látványosan nőtt az Apple az okosórák piacán, illetve megtudhattuk, hogy iOS 14,3 alatt milyen új képességekre tett szert Siri.

Ezek voltak a 2020-as év ötvenegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!