Nagy a kereslet az első M1 chippel szerelt Mac-ek után; jöhetnek a hajlíthatós iPhone modellek? – mi történt a héten?

HusztiD 2020.11.28. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 153

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Apple-Holiday-Homepage

Nagy érdeklődéssel számol az Apple az első ARM bázisú Mac-ekre

Mint tudjuk, az Apple nem olyan régen ejtette meg meg az idei évi utolsó médiaeseményét, ahol a vállalat új Mac termékeiről volt szó. Épphogy bemutatták, majd megjelent az új Mac felhozatal, máris nagy érdeklődés ötvözi a vállalat új termékeit.

Apples-M1-chip

Bővebben itt.

Már az Apple is a hajlítható kijelzős iPhone-okat teszteli

Elsőnek valamikor 2016. környékén olvashattunk olyan pletykákról, melyek szerint az Apple valamikor a jövőben belép a hajlíthatós okostelefonok piacára. Azóta teltek az évek, s egy-két gyártó valóban belekóstolt a hajlíthatós telefonok világába.

foldable-iphone

Bővebben itt.

December 23 és 27 között fejlesztők számára szünetel az App Store

Ahogyan azt a fejlesztők megszokhatták, az Apple idén is értesítette őket a karácsonyi időszak előtt, ugyanis december végén egy szűk hét erejéig szüneteltetik az App Store bizonyos szolgáltatásait. Egészen pontosan december 23-tól 27-ig lesz leállítva részükre az App Store, ami az átlagfelhasználókat ugyan nem fogja érinteni, de a programozókat igen.

app-store-gold-icon

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején kiderült, hogy zavaró problémák jelentkeztek pár darab iPhone 12 készüléknél, majd beszámoltunk, hogy az iOS 15 valószínűleg már nem fogja támogatni az iPhone 6s és a 2016-os iPhone SE készülékeket. Nem olyan rég újabb ígéretes startup-ot vásárolt fel az Apple, ami után láthattuk az idei év leghangulatosabb kisvideóját a kaliforniaiaktól.

Ezek voltak a 2020-as év negyvennyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!