Jövő héten mutathatja be az Apple a HomePod Mini-t

HusztiD 2020.10.08. 12:55 HomePod, Pletykák 0 db 316

HomePodSeniorAndJuniorCompForArticle-1

Az Apple bő két évvel ezelőtt lépett be az okoshangszórók piacára, amikor is piacra dobta a HomePod-ot. Mint tudjuk, a termék nem alkotott maradandó sikert, hiszen a vetélytársaihoz képest jóval drágább volt, így ebből kifolyólag már jó ideje megindultak a találgatások, hogy valamikor egy olcsóbb alternatívát is kiad a vállalat.

Az utóbbi hónapokban egyre nagyobb hangsúlyt kapó L0vetodream Twitter felhasználó osztotta meg röviden, hogy idén sajnos nem kapjuk meg a második generációs HomePod-ot, viszont helyette kapunk egy HomePod Mini-t. Egyelőre nem tudni, hogy milyen specifikációi lesznek a hangszórónak, de feltehetően ezzel az új termékkel egy sokkal kedvezőbb árszabásra gyúr rá az Apple, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyenek szert az okoshangszórók piacán.

Ne feledjük, hogy az Apple jövő hét kedden tartja meg az iPhone 12-re kihegyezett médiaeseményét. Feltehetően ez lesz az utolsó event-je az év hátralévő részében a kaliforniai vállalatnak, így ha minden jól megy, akkor ekkor mutathatják be az új HomePod Mini-t.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!