Az Apple kiadta az iOS 14, iPadOS 14 és a tvOS 14 nyilvános bétáit, valamint az iOS 13.6 GM verzióját

HusztiD 2020.07.10. 09:55 iOS, iPad OS, tvOS 0 db 1 430

custom-widget-stacks

Az Apple tegnap este kisebb szoftveráradatot adott ki. Elsőnek megérkezett a iOS 13.6 GM verziója, ami azt jelenti, hogy napokon belül érkezik a végfelhasználói kiadása is a rendszernek. Ahogyan lenni szokott, az új rendszerben kisebb hibajavításokra és teljesítménybeli javulásra lehet számítani. Feltehetően a következő hét legelején adja ki a publikum számára az iOS 13.6-ot az Apple.

A másik jó hír pedig, hogy megérkeztek a júniusi WWDC ’20 konferencián bemutatott új szoftverek, tehát az iOS 14, iPadOS 14 és a tvOS 14 első nyilvános bétái. Sajnos a watchOS 7-ból és a macOS 11 Big Sur-ból egyelőre nincs nyilvános béta, de feltehetően pár napon belül ezek egyaránt elérhetőek lesznek. A szóban lévő rendszerek magyarán az első bétát rejtik magukban, s egyelőre tele vannak hibával, így telepítenie csak annak ajánlott, ki több készülékkel rendelkezik.

Hamarosan újabb cikkel jelentkezünk, melyben leírjuk, hogyan telepíthető fel az iOS 14 első bétája. Addig is saját felelősségre ajánljuk a rendszer felrakását, akik mindenféleképpen kipróbálják. Ne feledjétek, ez csak egy béta, így messze sem állja meg magát mindennapi használatra.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!