Pletyka: problémák adódtak az iPhone 12 tömeggyártásával

HusztiD 2020.07.03. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 2 131

untitled27-1536x865-1

Nem mondhatjuk, hogy egységes híreket kaptunk volna az elmúlt hetek folyamán, hiszen sokáig úgy volt, hogy októberben érkeznek az Apple csúcsmodelljei, a napokban viszont arról számoltunk be, hogy elviekben minden rendben van és nem fognak késni, így szeptemberben kerülnek a boltok polcaira.

A legújabb hírekkel az ázsiai Nikkei számolt be, kik azt állítják, hogy az Apple 4-8 hetes csúszásban van a tömeggyártással. Az utóbbi hetekben mindent megtettek annak érdekében az almások, hogy minimalizálják a csúszást, azonban vannak olyan komponensek, melyeknél problémák merültek fel a járványnak köszönhető korlátozások miatt.

Elviekben az is benne van a pakliban, hogy egyes komponenseket csak október folyamán tudnak a partnerek legyártani az Apple részére, így csak azt követően tudja majd a Foxconn összeszerelni őket. Amennyiben ez valóban hiteles hír, akkor esélyes, hogy idén már nem, csak a következő év elején kapjuk meg az új telefonokat.

Tudni érdemes, hogy a Nikkei az a forrás, kinek az elmúlt évek folyamán vegyes híreik voltak, így nem lehet biztosra mondani, hogy a mostani is helytálló lesz-e. Mivel ez is csak egy pletyka, mi mindig azt mondjuk, hogy érdemes ennek megfelelő óvatossággal kezelni a mostani infókat. Ne feledjük, az Apple szeptember elején rendezi meg a szokásos médiaeseményét – ha minden jól megy -, így akkor leszünk csak okosabbak.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!