Leghamarabb 2021-ben kaphat mini-LED-et az iPad Pro

HusztiD 2020.04.22. 13:55 iPad 0 db 233

iPad-Pro-2020

Előző év decemberében állította Ming-Chi Kuo, hogy az idei iPad Pro modellek kapják meg elsőnek az úgynevezett mini-LED technológiát. Ez még akkor volt, mielőtt kitört volna a járvány, azonban most, hónapokkal később úgy számolt, hogy leghamarabb csak a következő évben érkezhetnek ezen tabletek.

Természetesen a fennálló járvány megnehezíti a kaliforniaiak dolgát, így az eredetileg 2020-ra tervezett tabletnél nem mutatták be. Talán emiatt is van az, hogy sokan csalódtak az új iPad Próban, ami ugyanazt a processzort kapta, mint az elődje – talán ez lehetett volna a másik újdonság, de mivel keresztbe húzták az Apple számításait, így nem igazán tudtak mást csinálni. A hozzáértő szerint a következő évi modellben mutatkozik be az új technológia, de mi egyelőre azt mondanánk, hogy ne vegyük biztosra, mert még bármi megtörténhet addig.

A jelenlegi technológiákhoz képest a mini LED sokkal jobb, hiszen szélesebb színtartománnyal, magasabb kontraszttartománnyal és dinamiukustartománnyal rendelkezik, ezen felül pedig maga a panel is vékonyabb, valamint kevesebbet fogyaszt. Ergo ha valóban ilyen kijelzőt kapnak a jövőre érkező termékek, akkor remélhetően az üzemidő is növekedni fog valamelyest a jobb képi világ mellett.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!