Megszüntette az iOS 13.4 és az iPadOS 13.4 hitelesítését az Apple

HusztiD 2020.04.21. 13:55 iOS, iPad OS 0 db 167

iosipados

Most, hogy egy ideje immáron kint van az iOS 13.4.1-es szoftverfrissítés, az almások úgy döntöttek, hogy megszüntetik a korábbi rendszer, vagyis magának az iOS 13.4-nek a hitelesítését, valamint mellette az iPadOS 13.4-et. Ez voltaképp annyit jelent, hogy a felhasználók immáron csak iOS 13.4.1-re frissíthetnek, amivel az almások lehetetlenné tették a hivatalos downgrade-et a korábbi kiadásra.

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple időről időre csinál ehhez hasonló lépéseket, hiszen úgymond ezzel kényszeríti a felhasználóit, hogy a legfrissebb iOS-t futtassák. Eddig aki szeretett volna, egy downgrade segítségével visszarakhatta a fent említett korábbi rendszert, de sajnos mostantól hivatalos úton erre már nem lesz lehetősége.

Jelenleg az iOS 13.4.5-tel bétázgat az Apple, azonban hogy mikor érkezik annak a végfelhasználói változata, az még erősen kérdéses. Feltehetően még várnunk kell rá jó pár hetet.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!