Nem tartogatnak már több újdonságot az iOS 13 jövőbeli frissítései

HusztiD 2020.04.03. 12:55 iOS 0 db 460

ios-13-1

A Verifier számolt be egy nagyon érdekes hírről, mely alapján az iOS 13 jövőbeli frissítései immáron nem fognak lényeges újdonságokat tartalmazni, csupán apróbb hibajavításokat. Ez voltaképp azt jelenti, hogy nem lesz iOS 13.5-ös verzió, csupán a 13.4-nek lesznek alverziói.

Az Apple korábban minden évben, az adott évi főrendszereiben mutatta be újdonságait, azonban az utóbbi időben arra álltak rá, hogy a WWDC konferenciákon bemutatják az új szoftverek újdonságait, melyeket nem azonnal, hanem folyamatosan tesznek elérhetővé. Így volt ez az iOS 13 esetében is, hiszen maga a rendszer sok új funkciót tartogatott magában, azonban a 13.1-ben mutatkozott be a sötét mód, míg a 13.2-ben vált elérhetővé például a Deep Fusion funkció.

Mindez azt jelenti számunkra, hogy a soron következő iOS 13-as frissítésekben csupán a hibajavításokra fog rágyúrni az Apple. Következőnek a júniusi online WWDC ’20 konferencia után lehetünk okosabbak, hiszen az almások akkor jelentik majd be, hogy milyen új funkciókat kap a következő főrendszer, melynek megjelenése szeptemberre várható.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!