Kezd kifogyni az iPhone 11 készleteiből az Apple

HusztiD 2020.03.12. 12:55 Apple, iPhone 0 db 417

iphone-11-hero

A New York Post értesülései szerint a New York-ban lévő viszonteladók és szolgáltatók kezdenek kifogyni az iPhone 11 árukészletéből. Az oldalnak sikerült több olyan személlyel is egyeztetnie, akik egy szolgáltatónál dolgoznak, s nem igazán szolgáltak jó hírekkel.

Például az egyik AT&T meg nem nevezett munkatársa elmondta, hogy több hete nem láttak új szállítmányt az iPhone 11 Próból. Legutóbb is, mikor a beszállítók ott voltak náluk, akkor már megérkeztek hozzájuk a Samsung új csúcsmodelljei, azonban egy darab iPhone 11 Pro nem volt a szállítmányban. És szinte ugyanezt mondta el a Verizon egyik munkatársa is.

Természetesen nem nehéz kitalálni, hogy miért van hiány a piacon: a koronavírus nagy kihatással van a Kínában a gyártási folyamatokra, így az nem a megszokott ütemterv szerint haladnak. Mondjuk érdekes belegondolni, hogy ha pont New Yorkban kezdenek kifogyni az iPhone 11 szériából, akkor mi lesz a világ többi helyén? Ha továbbra sem javul a helyzet, akkor nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy idehaza is hiánycikkek lesznek a kaliforniaiak új készülékei.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!