Pozitív hatása lehet a koronavírusnak az App Store-ra

HusztiD 2020.02.12. 13:55 App Store, Apple 0 db 341

appledeveloper

Egyre jobban terjed a koronavírus, ami nagyon rossz hír. Az utóbbi napokban viszont mi is többször beszámoltunk, hogy mindenre negatív hatással lehet a járvány kitörése, azonban a Morgan Stanley egyik jól ismert elemzője, Katy Huberty másképp gondolja.

Katy szerint az App Store egyik legnagyobb piacát Kína jelenti, s a járvány kitörésével az emberek még inkább rá vannak kényszerítve, hogy otthon maradjanak. Ebből kifolyólag úgy hiszi, hogy a következő hetek folyamán ez pozitív hatással lesz az App Store bevételeire, s többletet generál az almásoknak, mivel többen maradnak otthon, így valamivel el kell ütniük az időt. Azt sajnos nem jegyezte meg, hogy milyen pluszra számíthat az Apple.

Az elemző rávilágított a januári bevételekre, melyek az előző év ugyanezen időszakához képest 22,5 százalékos növekedést mutatnak. Ha már csak ebből indulunk ki, akkor látszik, hogy valóban növekvő tendencia van kialakulóban, de hogy a koronavírus erre hogyan fog a valóságban rátetőzni, azt csak a későbbiek folyamán tudhatjuk meg.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!