Heteket csúszhat az iPhone SE 2 a koronavírus miatt

HusztiD 2020.02.06. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 753

iPhone-9-video-renders

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy az Apple megnövelte az iPhone 11 modelljeire a berendelést a koronavírus miatt. Ezúttal viszont a Bloomberg osztott meg új információt arról, hogy bizony a második generációs iPhone SE-re, avagy az iPhone 9-re is nagy kihatással lehet a járvány.

Mint tudjuk, az Apple egyik fő partnere, a Foxconn Csengcsouban, míg a Pegatron Sanghajban található. Mindkét város 500 kilométeres körzetben fekszik Vuhanhoz képest, ahonnan elviekben elterjedt a vírus, így emiatt nagy veszélyben vannak az almások eredeti tervei, hiszen nem fognak tudni megfelelő mennyiségben gyártatni telefonokat.

Mark Gurman arról adott hírt, hogy a számítások alapján nem tudnak olyan forgatókönyvet elképzelni, amelyikben ne lenne hatással a koronavírus a gyártásra. Elég, ha csak egy kis láncszem módosul, s máris borulnak a tervek. Ha a járvány miatt nem tudnak megfelelő ütemben gyártani, tesztelni, alkatrészt beszerezni, akkor bizony csúszással kell számolni.

Az utóbbi hetekben sok pletykát olvashattunk már az új telefonnal kapcsolatosan, de egyelőre nem tudni biztosan, hogy valóban lesz-e iPhone SE 2 vagy sem. Ha lesz, akkor nagy valószínűséggel csúszásra számíthatunk, de hogy ez mekkora hatással lesz majd az eladásokra és a kaliforniaiakra, az még a jövő titka.

Az Apple egy profitorientált cég, de nyilván az a legfontosabb, hogy most mindenki biztonságban legyen és megállítsák a járványt, mielőtt nagyobb káoszt okozna.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Rendelne Elek - 2020.02.06. 17:23

    Tudják már, hogy egy pl. egy fertőzött iPhone csomag mennyi ideig hordozhat fertőzésképes koronavírust?

Szólj hozzá Te is!