Lassíthatja az 5G megjelenése az iPhone eladásokat

HusztiD 2020.01.23. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 394

F6E352A7-1052-4DBF-915F-F86AEEA2A045-780x438

Az utóbbi hónapokban sokat olvashattunk arról, hogy mit várnak az elemzők. Leginkább az 5G merült fel, ugyanis minden bizonnyal az idei évi modellek már megkapják, így a legtöbb szaki azzal számolt, hogy idén nagyon megnöveli eladásait a kaliforniai vállalat, hiszen sokak számára vonzó lesz az 5G megjelenése.

A Loup Ventures két jól ismert szakija, Gene Munster és Will Thompson viszont ennek az ellenkezőjét állítja. Pontosabban fogalmazva ők is bíznak a sikerben, hiszen emiatt fognak több iPhone-t venni az emberek, azonban kicsit hosszabb távon pont ez fog ártani az Apple-nek, ugyanis csak két százalékos éves növekedéssel számolnak.

Miért? Merülhet fel a kérdés. Nyilván újdonság lesz az 5G, így sok felhasználót már ezzel megvesznek, azonban az elemzők szerint még jövőre is gyerekcipőben fog járni a technológia, hiszen kevés városban lesz elérhető. A hozzáértők szerint inkább 2022 környékén lesz hasznos, mikor egyre több város lesz lefedettség.

Ergo hiába fog egy 5G-s iPhone-t kínálni az Apple, de azok, kik kisebb városokban, vagy olyan országokban laknak, ahol még nem elterjedt, ott egyelőre nem emiatt fogják megvenni a telefon, nem ez lesz a fő szempont. Egyébként további érdekesség, hogy a 2022-es pénzügyi évből az a bizonyos 2 százalékos növekedés immár 5-10 százalékra is növekedhet.

Ti hogy álltok a témához? Mikor fogtok 5G képes telefont venni? Még abban az évben, mikor megjelenik, vagy ti is inkább vártok, míg megfelelő lesz a lefedettség?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Geri - 2020.01.23. 15:53

    Sziasztok

    Én sem azért cseréltem a 7+ t mert bajom volt vele és nem is a divat miatt hanem mert kinövi az ember és az évek alatt bármennyire is de használóik. Nem igazán vonz az 5G hiszen a 4G is teljesen jól használható. Lehet az bármi amit le akarok tölteni az pillanatok alatt megvan így is. Film nézés közben sincs okom panaszra. Az meg a másik nézőpont, hogy mikorra lesz ez elérhető mindenhol. Felesleges pénzkidobás még ezen lovagolni szerintem.

    Üdv G.

Szólj hozzá Te is!