Alacsony töltöttségi mód lehet az macOS következő újdonsága

HusztiD 2020.01.17. 12:55 Mac, macOS 0 db 201

Apple_16-inch-MacBook-Pro_111319_big.jpg.large_

Az Apple évekkel ezelőtt, az iOS 9-ben mutatta be elsőnek az úgynevezett low power, vagyis alacsony töltöttségű módot. Ennek az apróságnak köszönhetően, ha bekapcsoljuk, akkor a készülék egy energiatakarékosabb módba vált, amivel valamivel több üzemidő sajtolható ki belőle.

Egy fejlesztő, Marco Arment úgy hiszi, hogy az Apple immáron nem csak az iOS készülékekre gondol, hanem a MacBook-okra egyaránt. Szerinte esélyes, hogy a jövőben érkezik egy olyan frissítés, amivel az Apple egy sokkal jobb üzemidőt kínál a felhasználói számára. Számításai alapján, ha itt is bevezetésre kerül az alacsony töltöttségű mód, akkor azzal újabb 30-50 százalékos plusz üzemidő sajtolható majd ki a laptopokból. Ezzel pedig akár több, mint 15 órás üzemidőt kínálhatnak a kaliforniai vállalat laptopjai.

Hogy valóban lesz-e ilyen újdonsága a közeljövőben a macOS-nek vagy sem, azt biztosra egyelőre nem tudjuk. Mi reméljük, hogy a júniusi WWDC konferencia folyamán beharangoznak egy ilyet, ugyanis nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindenki örülne annak, ha pár óra plusz kisajtolható lenne bármilyen MacBook modellből.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!